Mijn radiator warmt de hele tijd op, wat kan ik doen?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Controleer of de klep niet in storing is (communicatievertraging of mechanische fout). Als er een fout is, corrigeer deze dan voordat u verder gaat:

Als de klep geen fout vertoont, moet u de klep resetten door de procedure in Mijn klep vertoont het symbool "mechanische fout" te volgen, zodat hij de open en gesloten stand van het klephuis weer detecteert. Als het probleem hiermee nog niet is opgelost, verwijdert u de Snugr-klep en vervangt u deze door een conventionele thermostatische klep; vervolgens sluit u de klep zo ver mogelijk. Als de radiator nog steeds verwarmt, dan ligt het probleem bij het ventielhuis. Ofwel is hij vastgelopen in de open positie ofwel moet hij vervangen worden.