Mijn radiator warmt niet op, wat kan ik doen?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

De temperatuurregeling volgt een complex algoritme; als echter op de zone een kleine vlam wordt aangegeven, betekent dit dat ten minste één klep in die ruimte gedeeltelijk open staat.

Als de klep in de open stand staat maar het warme water niet stroomt, controleer dan eerst of de boilerkast op warmtevraag staat en of de batterijen in de boilerkast niet leeg zijn (zie de pagina "Instellingen - Apparaten" in uw Snugr interface). Als de box op warmtevraag staat en correct communiceert, en uw boiler staat aan en levert warm water maar niet aan deze radiator, verwijder dan de klep en controleer of de klep begint te verwarmen:

Zo niet, dan is het klephuis waarschijnlijk defect of vastgelopen in de gesloten stand. Het moet ontzegeld worden. Het kan ook nodig zijn de klep opnieuw te kalibreren. Ga naar de paragraaf Mijn klep vertoont het symbool "mechanische fout".

Als de radiator opwarmt, stond de klep in de gesloten stand. Herhaal de klep initialisatie procedure. Ga naar de paragraaf Mijn klep vertoont het symbool "mechanische fout".