Mijn ketelbesturing toont het symbool "communication delay error", wat moet ik doen?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Indien uw boilerkast het symbool "communicatievertragingsfout" weergeeft, gelieve de onderstaande procedure te volgen.

Opmerking: Communicatiesignalen worden om de 3 minuten verzonden.

Is (was) het signaalniveau juist? (Ten minste één balk op vier) (zie instellingen pagina - apparaten)

Geen

Er zijn signaalversterkers of toegangspunten waarmee het signaal van de Snugr box kan worden verschoven.
Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Ja

Controleer of uw boilerdoos is aangesloten op uw Snugr-installatie.

Om de verbindingsstatus van het apparaat te controleren, gaat u naar app.snugr.be, logt u in en gaat u naar het tabblad "Instellingen" en vervolgens naar het tabblad "Apparaten". Uw apparaat zou moeten verschijnen in een venster genaamd "Ketelbesturing".

image

Als dit niet het geval is, ga dan naar de installatie wizard om: