Hoe sluit ik mijn ventiel aan op mijn Snugr-installatie?
bijgewerkt op 7 maand(en) geleden

Ga naar de installatie wizard

• Ga naar de Snugr interface (lokaal of op afstand, afhankelijk van je Snugr box). Ga dan naar de "Instellingen" - "Installatie" tab

image
  • Klik op de kaart "Een apparaat toevoegen"
  • Kies het apparaat dat u wilt koppelen
  • Selecteer of maak de kamer waar uw toestel zich bevindt
  • Klik op "Start koppeling"
  • U heeft 3 minuten om het apparaat te koppelen
  • Volg in dit stadium de volgende instructies, afhankelijk van het type klep:

Easypeltventiele v1.2 (zonder batterij)

1. Nadat je je ventiel op het ventiellichaam hebt bevestigd, houd je de knop 6 seconden ingedrukt, je ziet het rode lampje gaan branden en laat dan los.
  2. Wacht een paar seconden en druk dan 3 seconden op de knop (laat los voordat het rode lampje verschijnt). Je zou het ventiel moeten horen en/of voelen bewegen.
  3. Druk eenmaal kort op de knop om de klep te initialiseren. Bevestig vervolgens op de interface dat de verbinding succesvol is geweest. Als de klep niet geïnitialiseerd is, druk dan nogmaals kort op de knop.

image

Easypeltventiele (zonder batterij)

1. Nadat u uw ventiel aan het ventielhuis hebt bevestigd, drukt u 10 seconden lang op beide knoppen; u zult de lampjes zien knipperen.
  2. Wacht enkele seconden en druk dan gedurende 5 seconden op een van de twee knoppen (het groene lampje knippert twee keer) en controleer of de klep op de interface is aangesloten. Zo niet, herhaal deze stap.
  3. De klep is nu aangesloten, druk eenmaal kort op een van de twee knoppen om de klep te initialiseren (meting van de naaldomvang van de klepbehuizing).

image

EasyPelt Cube ventiel (zonder batterij)

1. Nadat u uw ventiel op het ventielhuis hebt bevestigd, drukt u 10 seconden op de knop; u zult de lampjes zien knipperen.
  2. Wacht enkele seconden en druk dan tweemaal kort op de knop (binnen 2 seconden) (het rode lampje knippert eenmaal) en controleer of de klep op de interface is aangesloten. Zo niet, herhaal dan deze stap.
  3. De klep is nu aangesloten, druk eenmaal kort op de knop om de klep te initialiseren (meet de amplitude van de naald van het klephuis).

image

Standaard ventiel zonder display :

1. Als uw radiator al voorzien is van een thermostatische kraan, verwijder deze dan.
  2. Plaats de bijgeleverde batterijen (2x AA niet-oplaadbaar) in de ventielkop en schroef deze op de radiator (een adapter kan nodig zijn).
  3. Druk op de toets naast het "Antenne" symbool. Wanneer de verbinding voltooid is, knippert het groene lampje 3 keer. Als het lampje niet knippert, is de verbindingstijd verstreken (herhaal de procedure) of is het radiosignaal onvoldoende (probeer de centrale te verplaatsen of een signaalversterker toe te voegen).

imageimage
  4. Si la lumière rouge clignote, cliquez une fois, brièvement, sur le bouton avec le symbole "clé à molette" pour initialiser la vanne.

Ventielen met display

1. Druk kort op knop (01) op het apparaat.
  2. Het apparaat begint met zijn initialisatie; wacht tot de procedure is voltooid en het symbool (02) van het display verdwijnt. Het apparaat is nu klaar voor gebruik.
  3. Klik op de knop "Start Koppeling" in deze installatiewizard; houd vervolgens de apparaatknop (01) ingedrukt totdat het koppelingssymbool verschijnt. Het apparaat zendt nu het link-bericht naar de centrale box.
  4. De koppelingsprocedure is voltooid en u kunt, indien u dat wenst, een temperatuur instellen met de draaiknop op het toestel (03).

Als de foutcode "!53" verschijnt, herhaal dan stap 3. Indien deze foutcode, ondanks verscheidene pogingen, blijft verschijnen, is het toestel waarschijnlijk buiten het bereik van de centrale en kan een signaalversterker nodig zijn.
    image

Wanneer het koppelen voltooid is,

• Voeg desgewenst een beschrijving toe waarmee u de klep kunt identificeren, bijvoorbeeld "linkerklep", voor het geval u meerdere kleppen in dezelfde ruimte hebt
  • U kunt ook het signaal controleren met het overeenkomstige pictogram, en zo het bereik van uw toestel ten opzichte van de centrale valideren.