Mijn agenda staat geen online toegang tot het iCal-bestand (.ics) toe. Hoe synchroniseer ik het met Snugr in dit geval?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Het is mogelijk om een .ics bestand dat niet online is direct beschikbaar te maken voor synchronisatie met Snugr. Om dit te doen, moet u gewoon een Google Drive-account instellen op uw computer en het ".ics"-bestand exporteren naar de google drive-map. Dan hoef je dit bestand alleen maar te delen (klik met de rechtermuisknop op delen) en de deelbare link te kopiëren. U krijgt dan een link van het type: https://drive.google.com/file/d/1a1R8DgTuuymdqsdfqsdfqsdfqsdfqghtAAAAc/view?usp=sharing In de parameters van de pagina, beheer van de i-kalenders van Snugr, blijft u niet meer over dan de url in te voegen die zo is samengesteld:

• Voeg dan achteraan toe, het deel tussen "file/d/" en "/view?usp=sharing". In ons voorbeeld: 1a1R8DgTuuymdqsdfqsdfqsdfqghtAAc

De uiteindelijke url die in het Snugr-formulier moet worden ingevoegd is dus in ons voorbeeld: https://docs.google.com/uc?export=download&id=1a1R8DgTuuymdqsdfqsdfqsdfqsdfqghtAAAAc