Hoe krijg ik toegang tot de lokale interface (installatiewizard of en lokale beheerpagina)?
bijgewerkt op een jaar geleden

Hoe krijg ik toegang tot de lokale interface (installatiewizard of en lokale beheerpagina)?

Via de lokale interface hebt u toegang tot de installatiewizard en een temperatuur- en schemabeheerpagina, zelfs wanneer u geen internettoegang hebt.

Om er toegang toe te krijgen, heb je verschillende opties:

1) via de wifi van de Snugr box

Deze optie is niet beschikbaar op de eerste modellen van de Snugr boxen. Neem contact met ons op als u een hardware-upgrade wenst tegen een voorkeurtarief.

Snugr heeft een ingebedde, onbeveiligde wifi, waarmee u gemakkelijk toegang krijgt tot de lokale interface en de installatie wizard pagina.

Bij de eerste installatie zal de naam van het wi-fi netwerk "Snugr" zijn, daarna zal het een andere naam krijgen en zal het ook de naam van uw installatie of zijn unieke identificatiecode vermelden.

Maak verbinding met het wi-fi netwerk, ga dan naar http://192.168.42.1 in een browser.

2) via het lokale IP adres van de Snugr box op uw netwerk

Je Snugr box heeft een IP adres zoals elk ander apparaat dat op je netwerk is aangesloten. Als u het IP-adres kent, kunt u het in een browser invoeren om toegang te krijgen.

Het laatst bekende adres van uw box op uw netwerk wordt weergegeven op de pagina "Instellingen - Site infos".

Als u het lokale adres niet kent, wordt het laatst bekende adres van uw box in uw netwerk weergegeven op https://app.snugr.be in de pagina "Instellingen - Centrale Eenheden". Als dit adres niet meer geldig is en nergens toe leidt in uw browser, is hier een laatste oplossing:

• Installeer Chrome Explorer als u dat nog niet hebt gedaanhttps://www.google.fr/chrome/browser/desktop/index.html
  • Ga naar de chrome webstore en zoek naar "Snugr Discovery tool" of
    ga naar deze link
    rendez-vous sur ce lien
  • Klik op "toevoegen aan chroom" en start de toepassing door op het pictogram "Snugr" te klikken
  • Na enkele ogenblikken zal een link verschijnen. Klik erop om de lokale interface van je Snugr box te tonen

Belangrijke opmerkingen

Om veiligheidsredenen wordt het sterk aangeraden om wi-fi uit te schakelen na het installeren van uw Snugr box.

Om de wifi op de Snugr box aan of uit te zetten, ga naar de "Instellingen" pagina, "Site infos" (alleen vanaf https://app.snugr.be of vanaf de lokale IP, het is niet mogelijk om de WiFi uit te schakelen vanaf http://192.168.42.1).