De interface laadt niet, ik heb een lege pagina, wat kan ik doen?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Ga naar https://app.snugr.be en vernieuw de pagina. Als dit niet werkt, verwijder dan de cache van uw browser.

Als dit nog steeds niet werkt, probeer dan de interface te openen vanuit een andere browser of een ander apparaat; als het correct werkt, ligt het probleem aan uw apparaat; zo niet, probeer het dan later opnieuw.

In geval van een internetstoring kunt u ook toegang krijgen tot de lokale interface van uw box om uw installatie te beheren.