installatie van de Snugr kit
bijgewerkt op 2 jaar geleden

1. Draai de zwarte antenne op de Snugr-behuizing vast. Een kleine gouden zeskantige moer bevindt zich aan de voet van de antenne. Draai het met de hand vast, zonder te forceren, zodat het rechtop staat.
  2. Sluit het kastje aan op het stopcontact via de meegeleverde transformator en sluit de RJ45 netwerkkabel aan op uw modem voor internettoegang. Dit kastje moet bij voorkeur in het midden van het huis worden geplaatst, op een voldoende open plaats om de voortplanting van radiogolven te optimaliseren.
  3. Maak verbinding met de wifi van de box en ga naar de installatiewizard
    FAQ: Hoe krijg ik toegang tot de lokale interface (installatiewizard of en lokale beheerpagina)?
  4. Vul de informatie met betrekking tot uw installatie in en maak de kamers aan door de instructies op het scherm te volgen
  5. Volg de procedure om uw Snugr-kleppen aan te sluiten
    FAQ: Hoe koppel ik mijn klep aan mijn Snugr-installatie?
  6. Na de installatie kun je je Snugr-installatie beheren door naar https://app.snugr.be te gaan vanaf een computer, tablet of smartphone
    FAQ: Ondersteuning na verkoop / gebruikersinterface en installatiewizard
  7. Je kunt al onze video's die uitleggen hoe je je Snugr het beste kunt beheren hier bekijken: https://www.youtube.com/playlist?list=PLgMV7MgdzC8Pi0OnWHU1kdQiLDkDperZ