Mijn radiator warmt op als mijn klep dicht is
bijgewerkt op 5 maand(en) geleden

Bij EasyPelt-kleppen treedt een fout op wanneer de klep detecteert dat er te veel warmte uit het klephuis komt terwijl het gedurende een bepaalde tijd in de gesloten stand heeft gestaan. Deze fout verdwijnt wanneer de klep opengaat of wanneer de klep geen warmte meer detecteert die uit het klephuis komt terwijl de klep nog gesloten is.

Deze fout wordt veroorzaakt door een mechanisch probleem. Volg de hier beschreven procedure om uw probleem op te lossen.