Hoe activeer ik de repeater-modus op mijn ronde stekker?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

1. Houd de aanraaktoets ingedrukt (> 25 sec). Hij zal overschakelen naar een programmeermodus (rode LED knippert), dan naar een andere (rode LED knippert), dan naar een resetmodus (rode LED brandt) en tenslotte naar de Repeater-modus (rode LED knippert).
    Laat vervolgens de aanraaktoets los.
  2. U moet de repeater-modus op niveau 1 zetten door de knop kort in te drukken (100 - 400 ms). Merk op dat elke keer dat de toets wordt ingedrukt, de repeater-modus verandert.
    De volgorde van knipperen van de rode LED geeft aan welke repeater-modus actief is (de rode LED knippert 1, 2 of 3 keer en gaat dan een seconde uit; dit geeft aan dat respectievelijk modus 1, 2 of 3 is geselecteerd).
  3. Mode 1: lijnversterker uit
    Mode 2: Level 1 repeater aan
    Mode 3: Level 2 repeater aan
  4. Bevestig de geselecteerde bedrijfsmodus door lang te drukken (> 5 s). Het groene lampje knippert om de handeling te bevestigen.