Hoe reset ik mijn Snugr Smart Plug (ronde versie)?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

• Om te beginnen met het resetten van het stopcontact houdt u de toets ingedrukt (langer dan 20 seconden: het rode lampje knippert 4 keer langzaam en vervolgens 2 keer kort).
  • Wanneer het rode lampje blijft branden, laat u de knop los en drukt u hem nogmaals 5 seconden in.
  • Het groene lampje knippert 5 keer snel.
  • Het stopcontact is nu gereset en is klaar om opnieuw op uw Snugr-installatie te worden aangesloten (zie vorige paragraaf)

N.B.: Tijdens deze procedure mag de Snugr box niet communiceren met het stopcontact: verwijder het stopcontact van de Snugr box via de installatie wizard of schakel de Snugr box uit. Zo niet, dan knippert het groene lampje om te bevestigen dat de communicatie met de Snugr box goed is.