Wat is "zomer mode"?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

De "zomermodus" is ontworpen om batterijen te sparen door de communicatiefrequentie van de Snugr-apparaten te verminderen en verwarmingsverzoeken te negeren, typisch tijdens de zomerperiode.

Tijdens de zomerperiode, wanneer er geen behoefte is om voor een lange periode te verwarmen, kunt u overwegen deze modus in te schakelen; deze is te vinden op de pagina "Instellingen" - "Geavanceerde instellingen".
Wanneer u de zomermodus wilt deactiveren en terugkeren naar de normale werking, moet u rekening houden met een vertraging van (maximaal) 12H op voorhand. Aangezien de communicatievertraging groter is wanneer deze modus is geactiveerd, zal het langer duren voordat de standby-apparaten het commando ontvangen om de "zomermodus" te verlaten. Als u de zomermodus voor uw toestellen sneller wilt verlaten, volgt u de onderstaande procedure:

• op standaardkleppen, drukt u eenmaal kort op de knop met het kleine antennesymbool
  • op kleppen met digitale display, drukt u eenmaal kort op de witte knop
  • voor keteldozen, open de doos, verwijder een batterij en plaats ze terug. Sluit vervolgens de behuizing en zorg ervoor dat de twee pennen zijn uitgelijnd.

De pinnen zijn goed uitgelijnd met de connector.
    image

De pinnen zijn niet uitgelijnd met de connector.