Ik heb nog geen gebruikersaccount, hoe maak ik er een aan?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Vraag de beheerder van je Snugr installatie (de persoon die een gebruikersaccount heeft aangemaakt tijdens de installatie) om je gebruikersaccount toe te voegen aan deze installatie via de "Instellingen" - "Gebruikers" pagina.

U zult dan een e-mail ontvangen met een link om het proces van het aanmaken van uw gebruikersaccount te voltooien.

Als u deze e-mail na enkele minuten niet ontvangt, controleer dan de map "spam", "junk mail" of "ongewenste e-mail" van uw e-mailclient of neem contact op met uw netwerkbeheerder om na te gaan of de e-mail niet door uw server is geblokkeerd.

Als u na verschillende pogingen nog steeds geen e-mail ontvangt om een account aan te maken, neem dan contact met ons op om het probleem op te lossen.