Ik heb nog geen gebruikersaccount, hoe maak ik er een aan?
bijgewerkt op 7 maand(en) geleden

Vraag de beheerder van je Snugr installatie (de persoon die een gebruikersaccount heeft aangemaakt tijdens de installatie) om je gebruikersaccount toe te voegen aan deze installatie via de "Instellingen" - "Gebruikers" pagina.

U zult dan een e-mail ontvangen met een link om het proces van het aanmaken van uw gebruikersaccount te voltooien.

Als u deze e-mail na enkele minuten niet ontvangt, controleer dan de map "spam", "junk mail" of "ongewenste e-mail" van uw e-mailclient of neem contact op met uw netwerkbeheerder om na te gaan of de e-mail niet door uw server is geblokkeerd.

Als u na verschillende pogingen nog steeds geen e-mail ontvangt om een account aan te maken, neem dan contact met ons op om het probleem op te lossen.