Hoe sluit ik mijn signaalversterker aan op mijn Snugr?
bijgewerkt op 5 maand(en) geleden

Ga naar de installatie wizard

• Ga naar de Snugr interface (lokaal of op afstand, afhankelijk van je Snugr box). Ga dan naar de "Instellingen" - "Installatie" tab
  • Klik op de kaart "Een apparaat toevoegen"
  • Kies het "Signaalversterker" apparaat
  • Controleer of uw kastje geen stroom krijgt door de stekker uit het stopcontact te halen (of door de bijbehorende zekering uit te schakelen als u een wandrepeater hebt)
  • Klik op "Start Link"
  • Zet vervolgens het apparaat aan door het in het stopcontact te steken (of door de bijbehorende zekering te activeren als u een wandrepeater hebt)
  • Een rood lampje knippert om de werking van het apparaat aan te geven. Wacht even.
  • Er verschijnt een bericht om de verbinding te bevestigen