Mijn ventiel toont het symbool "batterij bijna leeg", wat moet ik doen? Hoe vervang ik de batterijen in mijn ventielen?
bijgewerkt op 2 jaar geleden

Het is tijd om de batterijen in je ventiel te vervangen.

Twee niet-oplaadbare AA-batterijen van 1,5 V zijn nodig om het toestel te laten werken.

Klep zonder display

Vervang de batterijen door het deksel vanaf de onderkant te openen en let daarbij op de richting van de batterijen zoals aangegeven op het ventiel.

Na het vervangen van de batterijen kan het rode lampje gaan knipperen.
In dat geval drukt u kort (slechts één klik) op de knop met het moersleutelsymbool.
Het rode lampje moet blijven branden en na een paar seconden uitgaan.

image

Klep met display

Trek de knop voorzichtig naar u toe.

image

Schuif vervolgens het kleine witte klepje naar beneden om toegang te krijgen tot het batterijcompartiment.

image
image

Plaats na het vervangen van de batterijen het kleine klepje en de knop terug en druk eenmaal op de witte knop.